FC Nagykanizsa Women

Leagues Played
Coppa d'Ungheria femminile 1
Related Teams
FC Nagykanizsa

Risultati

Coppa d'Ungheria femminile 08/12 14:30 - FC Nagykanizsa Women v Zalaegerszegi TE femminile L 2-4

Stat.

 TotalIn casaFuori casa
Partite disputate 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 2 2 0
Goals against 4 4 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
L'FC Nagykanizsa Női Labdarúgó Csapat Magyarország egyik legsikeresebb női labdarúgócsapata. Székhelye Nagykanizsán található. A csapatot 1991-ben alapították, és azóta folyamatosan az élvonalban szerepel.

A Nagykanizsa több bajnoki címet és kupagyőzelmet is szerzett. Az első bajnoki címüket 1998-ban szerezték meg, és azóta további hat bajnoki címet nyertek. A Magyar Kupát pedig kilencszer hódították el.

A Nagykanizsa a nemzetközi kupákban is szerepelt. A Bajnokok Ligájában kétszer szerepeltek, és a legjobb 16 közé jutottak. Az UEFA-kupában pedig háromszor szerepeltek, és a legjobb 8 közé jutottak.

A Nagykanizsa jelenlegi vezetőedzője Dénes András. A csapat színei a kék és a fehér. A csapat stadionja a Nagykanizsai Városi Stadion.

Az FC Nagykanizsa Női Labdarúgó Csapat Magyarország egyik legsikeresebb női labdarúgócsapata. Több bajnoki címet és kupagyőzelmet is szerzett, és a nemzetközi kupákban is szerepelt. A csapat jelenleg az élvonalban szerepel, és a céljuk, hogy ismét bajnoki címet nyerjenek.